Leerling kok bij Meneer Potter

Bibliotheek Utrecht
Other details
Address
Potterstraat 3, Utrecht
Match criteria
 • Keuken
 • Leerplaats

Job description

Daar sta je dan als leerling kok in onze moderne open keuken. De eerste vroege vogels verwelkom je met een lach en een heerlijk vers afgebakken broodje. Tijdens de lunch word je niet nerveus als de bonnenprinter begint te ratelen. Sterker nog… Je bent als een vis in het water!

Als leerling kok bij Meneer Potter werk je in misschien wel het meest iconische pand van Utrecht. Iets voor jou?

Wat ga je doen als leerling kok?
Jij bent net zo gepassioneerd over eerlijke producten als dat wij zijn.

 • Met het keukenteam verzorgen jullie ontbijt, lunch, diner of borrel.
 • De banquetinggasten worden voorzien van de lekkerste broodjes.
 • Rond lunchtijd is het echt pieken. Jij houdt het overzicht, draait je hand niet om voor een beetje drukte en maakt met een grote lach op je gezicht de heerlijkste salades.
 • Daarna bereid je het diner voor, zorg je dat de keuken weer blinkt en maak je voor jezelf en collega’s een lekkere maaltijd klaar.

Requirements

Wie ben jij als leerling kok?
Voor jou is koken niet het bereiden van voedsel alleen. Het is meer. Het is een ambacht, een passie die je met plezier vervuld.
 • Kennis bieden wij je, de juiste inzet heb jij.
 • In onze moderne open keuken voel jij je thuis.
 • Jouw standplaats is de prachtige Bibliotheek op de Neude in hartje Utrecht. Reizen met openbaar vervoer of woonachtig zijn in (de binnenstad van) Utrecht is daarom ook een groot voordeel.

Company profile

Bibliotheek Neude en Vineyard Neude BV
In Bibliotheek Neude worden vanaf begin 2020 twee horecavoorzieningen geëxploiteerd door Vineyard Neude B.V., onderdeel van www.vineyardcompany.com, in misschien wel het meest iconische pand van Utrecht. Meneer Potter aan de Potterstraat en Eetbar & Deli Noda aan de kant van de Oude Gracht. Beiden in het centrum van de stad in het voormalige postkantoor (nu Bibliotheek Utrecht) gelegen. Naast de restaurantfuncties van beide locaties worden evenementen georganiseerd en banquetingactiviteiten verzorgd.

Meneer Potter
Meneer Potter is de conciërge van de stad. Bij Meneer Potter loop je binnen alsof het je buurman is. Vertrouwd en gezellig. Lekkere koffie en even je verhaal kwijt. Of gewoon even rustig een krantje lezen. Omdat het toch gezelliger is dan alleen. Langzaam wakker worden in deze ontwakende stad. Of 's middags even lunchen samen. Aan het einde van de dag een borrel met iets lekkers halen kan ook!

Noda
Noda is het hart van Utrecht en staat voor het centrum van de stad. Het hart. Maar ook een plek met een hart. Een plek waar iedereen uit Utrecht (en omgeving) welkom is. Een plek welke iedereen een warm hart toedraagt. Waar die verbindingen gelegd worden. Een ontmoetingsplek, een vrije, inspirerende plek. Die aantrekt als een magneet. Een internationale menukaart, bereid met voornamelijk producten uit de buurt. Een lokale wereldkeuken zoals wij dat noemen.

Benefits

Wat krijgt een leerling kok?
 • De beste begeleiding die je je kan wensen.
 • Werktijden zijn tussen 08:00 en 23:00 uur. Onze roosters worden 1 week van tevoren op dinsdag bekend gemaakt.
 • Je ontvangt salaris volgens de horeca cao en indien van toepassing een reiskostenvergoeding.
 • Wij investeren ook graag in jouw gezondheid. Een gezonde lunch of diner, vers fruit en de mogelijkheid tot sporten.

Location

Bibliotheek Utrecht

Contact person

Marike Dulle

Vineyard Company B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.