Arbeidsvoorwaarden

Bibliotheek Utrecht
Other details
Address
Neude 11, Utrecht
Match criteria
  • Keuken
  • Bediening
  • Utrecht

Job description

In de prachtige - nog te realiseren - bibliotheek op de Utrechtse Neude openen binnenkort twee gloednieuwe horecaconcepten. Met de komst van Eetbar & Deli NODA en Meneer Potter wordt dit dé nieuwe hotspot van Utrecht waar werken een feestje wordt. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. Alles staat in de startblokken voor een spetterende opening, het enige wat nog ontbreekt ben jij.

Dit ben jij
Jij bent een alleskunner. Met een brede interesse en passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft, voel jij je zowel achter de bar als in de keuken helemaal thuis. Zonder enige moeite tover je verse ingrediënten om tot smaakvolle gerechten en geef je advies over bijpassende wijnen. Ook zet je de beste cappuccino’s en tap je het perfecte biertje, altijd met een glimlach en alles volgens recept en eigen planning. Zo blijf je in de hectiek van de dag te allen tijde helder en rustig. Je neemt verantwoordelijkheid over de mise-en-place en de gasten (en collega’s) staan van het ontbijt tot de borrel bovenaan je prioriteitenlijstje. Dienbladen lopen, drankjes maken of bakken en braden, jij wordt overal blij van!

Requirements

Alles op een rijtje
● Utrecht (omgeving) is jouw thuishaven;
● de keuken en bar zijn bekend terrein;
● eten en drinken zijn een passie;
● je hebt kennis over voedselveiligheid (HACCP);
● een weekenddienst past prima in jouw agenda;
● je hebt oog voor detail;
● en planmatig werken vind je heerlijk.

Company profile

Over ons
Als onderdeel van Vineyard Company exploiteert Vineyard Neude BV vanaf begin 2020 twee horecavoorzieningen in Bibliotheek Neude. Het voormalige postkantoor - en misschien wel het meest iconische pand in het centrum van Utrecht - wordt het decor voor Meneer Potter aan de Potterstraat en Eetbar & Deli NODA aan de Oudegracht. Naast de restaurantfuncties worden er op beide locaties evenementen georganiseerd en banquetingactiviteiten verzorgd.

Meneer Potter
Uteregse gezelligheid en een gezonde dosis positiviteit, dat is waar het bij Meneer Potter om draait. Je loopt er binnen alsof het je buurman is en slijt er gemakkelijk je uren weg. Rustig ontwaken met een krantje, bijkletsen met een bakkie koffie of borrelend de dag afsluiten. Van ’s morgens tot ’s avonds staat Meneer Potter voor je klaar.

NODA
Als kloppend hart van de bieb en vertegenwoordigt NODA met een eclectische mix van kleuren, geuren en texturen de lokale wereldkeuken. Alle continenten passeren de revue op onder andere de shared-dining menukaart, die van ontbijt tot diner de tafels kleurrijk versiert. De sandwiches, wraps en smoothies van de deli zijn perfect om mee te nemen en gauw de bieb weer in te duiken.

Benefits

Wij bieden jou
● Een fulltime dienstverband van 38 uur;
● startende met een jaarcontract vanaf maart 2020;
● een passend salaris o.b.v. ervaring en zwaarte van de functie;
● de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen;
● een standplaats in het centrum van Utrecht.

Location

Bibliotheek Utrecht

Contact person

Marike Dulle

Vineyard Company B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.