Leerling kok bij het Academiegebouw

Utrecht Centrum
Autres détails
Adresse
Domplein 29, Utrecht
Critères de matching
 • Keuken
 • Leerplaats

Functie omschrijving

Wat ga je doen als leerling bij het Academiegebouw?
Jij bent net zo gepassioneerd over eerlijke producten als dat wij zijn. Samen met je collega's ben je bezig met de voorbereiding, de bereiding en uitgifte van kwalitatieve en smaakvolle gerechten. Deze gerechten komen vanuit één keuken voor restaurant de Huiskamer (60 zitplaatsen) en de 14 zalen (tot 300 personen sit-down dinner) in het Academiegebouw.

 • Met 3 collega’s verzorgen jullie lunch, borrel en diner. Bij grote evenementen komt er versterking en werk je met meer collega’s.
 • Op verschillende momenten van de dag is het echt pieken. Jij houdt het overzicht, draait je hand niet om voor een beetje drukte en maakt met een grote lach op je gezicht de (h)eerlijkste gerechten klaar.
 • Gezamenlijk zorgen jullie dat de keuken weer blinkt conform HACCP-richtlijnen.
 • Je creativiteit en vak techniek wordt gewaardeerd, suggesties horen wij graag.

Functie eisen

Wie ben jij als leerling kok?
Voor jou is koken niet het bereiden van voedsel alleen. Het is meer. Het is een ambacht, een passie die je met plezier vervuld.
 • Kennis bieden wij je, de juiste inzet heb jij.
 • Jij bent net zo gepassioneerd over eerlijke producten als dat wij zijn.
 • Jouw drive en enorme enthousiasme werkt aanstekelijk.

Bedrijfsprofiel

Over Vineyard
Vineyard faciliteert en exploiteert horeca-, catering- en evenementenlocaties in Midden-Nederland. Dat kan zijn als externe partycateraar, maar ook inpandig als vaste horecapartner. Sinds januari 2018 is Vineyard de cateraar van het Academiegebouw en de Faculty Club van Universiteit Utrecht. De prachtige iconen in de binnenstad van Utrecht, pal onder de Dom.

Academiegebouw
Het Academiegebouw aan het Domplein is het hart en het gezicht van de Universiteit Utrecht. De aula is het oudste deel van het pand en dateert uit 1462. In 1579 werd hier de Unie van Utrecht ondertekend, die beschouwd wordt als het begin van de Nederlandse staat. Tegenwoordig wordt het gebruikt voor academische plechtigheden zoals diploma-uitreikingen, promoties en oraties en is het een huis voor debat, lezing en conferentie. Maar ook commerciële evenementen vinden hier veelal plaats. Jaarlijks trekt het Academiegebouw tussen de honderd- en tweehonderdduizend bezoekers:

https://www.uu.nl/organisatie/academiegebouw

Faculty Club
De Faculty Club is een centrale ontmoetingsplaats voor leden van de Utrechtse universitaire gemeenschap en hun gasten (veelal alumni en medewerkers). Er wordt elke werkdag geluncht en gedineerd. Er is ruimte voor zakelijke én informele afspraken. En er wordt rustig gewerkt in het hart van het universitaire leven én in het hart van Utrecht:

https://www.uu.nl/organisatie/faculty-club

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijgt een leerling kok?
 • De beste begeleiding die je je kan wensen.
 • Werktijden zijn tussen 09:00-22:00 uur. Onze roosters worden 1 week van tevoren op dinsdag bekend gemaakt.
 • Bij ons ben je alle feestdagen vrij!
 • Je ontvangt salaris volgens de horeca cao en indien van toepassing een reiskostenvergoeding.

Lieu

Utrecht Centrum

Personne à contacter

Marike Dulle

Vineyard Company B.V. utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.