Inloggen

Grand Café Groeneveld

Groeneveld 2, 3744 ML Baarn

Grand Café Groeneveld is gevestigd op het landgoed van Kasteel Groeneveld. Het doel van park en kasteel is om stad en (platte)land te verbinden en zo het evenwicht tussen beide cultuursferen (te herstellen en) te bevorderen. Grand Café Groeneveld streeft ernaar een warm, huiselijk gevoel te creëren voor haar gasten. Iedereen is er welkom, van jong tot oud en inclusief viervoeters. 's-Zomers kan er worden gepicknickt in de omgeving, 's-winters kun je er marshmallows roosteren op het terras. Er is ieder seizoen iets te beleven!

Gasten genieten van smakelijk en gezond eten & drinken dat met passie door de medewerkers bereid wordt. Er wordt overwegend gewerkt met biologische en / of duurzame streekproducten. Ingrediënten en producten worden geoogst op het landgoed zelf of in de zeer directe omgeving. Dit gebeurt onder andere bij Hoeve Ravenstein en in eigen kruidentuin.

Grand Café Groeneveld biedt een veilige werkomgeving waar openheid en integriteit voorop staan. Samen streven we naar diversiteit en creëren we een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. We inspireren onze medewerkers en bieden ze mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen.
Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.