Inloggen

Academiegebouw

Domplein 29, 3512 JE Utrecht

Het Academiegebouw aan het Domplein is het visitekaartje van de Universiteit Utrecht. De aula is het oudste deel van het pand en dateert uit 1462. De Universiteit Utrecht gebruikt het Academiegebouw voor diploma-uitreikingen, promoties, oraties, afscheidscolleges en andere plechtigheden. Jaarlijks trekt het Academiegebouw tussen de honderd- en tweehonderdduizend bezoekers. Vineyard verzorgt per 1 januari 2018 de catering in het gebouw.

Zalen worden ook gebruikt voor conferenties, vergaderingen, diners en recepties. Er zijn kamers en zalen beschikbaar voor 6 tot 220 personen.

Werken bij het Academiegebouw betekent onderdeel uitmaken van historie en traditie. Vanachter het glas in lood raam kijk je naar de 300 professoren die zich over het Domplein richting de Domkerk bewegen. Wauw, wat een imponerend schouwspel. Als ze terugkomen in het historische Academiegebouw, staan wij klaar voor ontvangst met een glimlach en koffie. Werken bij het Academiegebouw betekent onderdeel uitmaken van historie en traditie. Bij het Academiegebouw wordt er nauw samengewerkt met het Utrechtsch Studenten Corps en het Facilitair Service Centre.
Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.